Menu

Privacyverklaring

Als webwinkel verwerkt Para-Pets gegevens van klanten en bezoekers die onze webwinkel bezoeken. Zowel de klanten als bezoekers zijn voor Para-Pets van onschatbare waarde. Het garanderen van een zorgvuldige en bovendien veilige verwerking van de gegevens van klanten en bezoekers, in het bijzonder persoonsgegevens, is voor Para-Pets dan ook van groot belang. 

1. Persoonsgegevens die door Para-Pets worden verwerkt

Para-Pets verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruikmaakt van onze webwinkel en/of omdat u deze gegevens zelf aan Para-Pets verstrekt. Hieronder volgt een overzicht van de persoonsgegevens die door Para-Pets, afhankelijk van de dienst waarvan u gebruikmaakt, worden verwerkt. 

Als u gebruikmaakt van de website van Para-Pets, worden de volgende persoonsgegevens verwerkt; 

  • Uw locatiegegevens;
  • Uw gegevens over uw activiteiten op de website;
  • Uw IP-adres;
  • Uw internetbrowser en apparaat type.

Als u als klant een product besteld via de website van Para-Pets, worden de volgende persoonsgegevens verwerkt;

  • Uw voor- en achternaam;
  • Uw adresgegevens;
  • Uw telefoonnummer;
  • Uw e-mailadres;
  • Uw betaalgegevens(bijvoorbeeld bankrekeningnummer);
  • Uw IP-adres;
  • Uw internetbrowser en apparaat type;
  • Afbeeldingen die u actief aan ons verstrekt;
  • Overige gegevens welke u actief verstrekt, bijvoorbeeld door een profiel op onze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch.

2. Waarom worden uw persoonsgegevens verwerkt?

Para-Pets verwerkt alleen gegevens voor zover dit noodzakelijk is om u goed van dienst te kunnen zijn. Uw persoonsgegevens worden dan ook alleen verwerkt ten behoeve van de onderstaande doeleinden. 

  • Voor het verwerken van uw bestelling via onze website;
  • Voor het verwerken van onze boekhouding(wij maken daarbij gebruik van de diensten van e-boekhouden)
  • Voor het aanmaken van een persoonlijke omgeving op de website van Para-Pets;
  • Voor het analyseren van uw gedrag op de website van Para-Pets teneinde daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten af te stemmen op uw voorkeuren(wij maken daarbij gebruik van de diensten van Google);
  • Voor het analyseren van uw surfgedrag over de website van Para-Pets op basis waarvan Para-Pets producten afstemt op uw behoefte(wij maken daarbij gebruik van de diensten van Google);

3. Hoe lang bewaart Para-Pets uw persoonsgegevens?

Para-Pets bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan de verplichte wettelijke termijn of, indien  een dergelijke verplichting wettelijke termijn niet van toepassing is, niet langer dan strikt noodzakelijk is voor het realiseren van de doelstellingen waarvoor uw persoonsgegevens werden verkregen. 

Para-Pets is wettelijk verplicht om ordergegevens zeven jaar te bewaren, ten behoeve van de belastingdienst. 

4. Deelt Para-Pets uw persoonsgegevens met derden?

Para-Pets deelt uw persoonsgegevens met derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst of op grond van wettelijke verplichtingen. Met derden die uw persoonsgegevens verwerken in opdracht van Para-Pets, sluit Pera-Pets een verwerkersovereenkomst. Hierdoor zorgt Para-Pets ervoor dat uw persoonsgegevens altijd op tenminste hetzelfde niveau worden beveiligd en dat de vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens wordt gewaarborgd. 

Om uw bestelling te kunnen bezorgen worden een aantal van uw gegevens gedeelt met onze bezorgpartner PostNL, onderstaande persoonsgegevens worden verstrekt;

  • Uw voor- en achternaam;
  • Uw adresgegevens.

Gegevens die u verstrekt tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. 

Gegevens die u verstrekt tijdens het betalingsproces in onze webwinkel, worden verwerkt op de servers van Mollie. Mollie zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. 

5. Hoe analyseert Para-Pets uw websitebezoek?

Para-Pets maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de website van Para-Pets wordt opgeslagen in de browser van uw apparatuur zoals computer, tablet of smartphone. Para-Pets gebruikt cookies enerzijds met een puur technische functionaliteit. Deze cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en kunnen bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden waardoor Para-Pets in staat is de website te optimaliseren. Anderzijds maakt Mollie gebruik van cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat Para-Pets u eigen op maat gemaakte content en advertenties kan aanbieden. 

Para-Pets maakt gebruik van diensten van Google Analytics om informatie omtrent deze cookies te analyseren.

Afmelden voor cookies
U kunt u afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Bovendien kunt u alle informatie die eerder is opgeslagen via de instelling van uw browser verwijderen. 

6. Uw rechten

U hebt het recht de persoonsgegevens die Para-Pets van u verwerkt in te zien, te corrigeren, te beperken of te verwijderen, tenzij Para-Pets deze rechten niet kan inwilligen op grond van een wettelijke verplichting. U kunt uw verzoek tot inzage, correctie, beperking of verwijdering sturen naar info@para-pets.nl. Para-Pets zal vervolgens zo spoedig mogelijk op uw verzoek reageren. 

Klachten
Indien u van mening bent dat Para-Pets uw persoonsgegevens onrechtmatig heeft gebruikt of niet tevreden bent met de reactie van Para-Pets op uw verzoek, dan hebt u het recht hiervan melding te doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie hierover vindt u op https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

7. Beveiliging van uw persoonsgegevens

De bescherming van uw persoonsgegevens is voor Para-Pets van groot belang. Para-Pets neemt dan ook alle passende technische en organisatorische maatregelen teneinde misbuik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigen tegen te gaan. 

8. Verantwoordelijkheden van Para-Pets

Para-Pets treedt op als verwerkingsverantwoordelijke als bedoeld in de Algemene Verordering Gegevensbescherming.

Para-Pets
Duizendbladstraat 6
4451 LL Heinkenszand
06 30 88 30 48

KvK: 71245545

 

 

 

© 2017 - 2018 Para-Pets | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.